Zestra Olie 12ml

€ 59,99
893353000007

Zestra is een stimulerende gel speciaal ontwikkelt voor vrouwen. Het zorgt er bewezen voor dat je meer zin in sex krijgt en je je super opgewonden voelt. Zestra zit in een handig pompflesje waarmee je de stimulerende gel makkelijk kunt doseren.

Productomschrijving:

Zestra is de eerste lustopwekkende olie waarvan klinisch is bewezen dat het lust opwekt bij vrouwen en welke ervoor zorgt dat je je super opgewonden voelt,
Je bent met deze lustopwekkende olie direct klaar voor een super intense vrijpartij. Maar liefst 70% van de vrouwen is razend enthousiast bij het gebruik van Zestra, en raad het andere ook aan.

Zestra is een uniek gepatenteerd recept met verschillende botanische oliën en antioxidanten zoals vitamine C en vitamine E. Zestra breng je aan op je clitoris en schaamlippen. De stimulerende olie zal binnen 3 tot 5 minuten gaan werken en werkt tot maar liefst 45 minuten lang. 

Deze variant van Zestra stimulerende olie zit in een handige pompfles van 12ml. Je hebt slechts een klein beetje olie nodig om het verschil te ervaren.
Zestra stimulerende olie zal je sexleven zeker in positieve zin veranderen.

Let op: Zestra kan niet gebruikt worden in combinatie met latex condooms, gebruik voor safe sex in combinatie met Zestra condooms van polyurethaan.
 

Productinformatie:

Merk: Zestra
Soort: Lustopwekkende Olie
Inhoud: Pomp flesje van 12 ml
Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Weight1
MerkOverig
inhoud ml12
ColorTransparant
doelgroepdames
Price€ 59,99
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account