Medische FeitenWetenschappelijk onderzoek wijst uit:  Zestra Werkt!

Twee onafhankelijke klinische studies hebben aangetoond dat Zestra het verlangen, de opwinding en de seksuele bevrediging bij vrouwen aanzienlijk verbetert. Mede hierdoor raden artsen en specialisten het gebruik van Zestra aan, aan hun patiënten.De Feiten

• Toonaangevende Amerikaanse klinische onderzoekscentra testen het gebruik van Zestra bij ruim 300 vrouwen.
• 70% van deze vrouwen geeft aan een verbetering in de seksuele bevrediging te ervaren, en zou Zestra aanraden aan andere.
• Aan deze studies deden vrouwen mee in verschillende levensfasen, met een breed scala aan medische aandoeningen, en vrouwen die medicijnen gebruikten die in verband worden gebracht met het verlagen van de libido.Klinisch Resultaat Samengevat

De resultaten van de eerste klinische trial - een kleine pilot-studie van vrouwen met en zonder seksuele klachten - werden in 2003 gepubliceerd door het Journal of Sex & Burgerlijke Therapy. In 2007, werd een grootschalige klinische studie uitgevoerd bij 13 toonaangevende seksuele gezondheid centra in de Verenigde Staten. De resultaten van deze grootschalige studie werden gepubliceerd in 2010.

  

 


Medische Feiten

Je hoort vaak dat mannen vaker zin in sex hebben dan vrouwen, maar klopt dit eigenlijk wel?

Mannen en vrouwen raken eigenlijk even snel opgewonden alleen zijn er een aantal verschillen tussen mannen en vrouwen, waardoor de zin in sex niet altijd tegelijkertijd plaats vindt. 

Bij mannen wordt een erotische prikkel direct omgezet in iets zichtbaars namelijk een erectie. Mannen vertalen deze erectie direct naar lust waardoor ze de erotische prikkel dus sneller omzetten naar zin in sex. Vrouwen die opgewonden raken, hebben vaak meer nodig dan alleen de erotische prikkel om zin te hebben in sex, ook al voelen ze zich wel opgewonden.


 

Rust en onrust.

Nog een groot verschil tussen mannen en vrouwen is dat de meeste mannen rustiger worden na het hebben van sex, en de meeste vrouwen eerst rustig moeten zijn (de juiste sfeer ervaren) om zin te hebben in sex. 

Zo zullen mannen tijdens een discussie of ruzie juist meer zin krijgen in sex en na de sex meer rust hebben om een discussie uit te praten, terwijl vrouwen eerst de discussie willen afronden voordat ze zin kunnen hebben in sex. De zin in sex is na het afronden van een discussie bij de man vaak al grotendeels weggezakt.

Zin in sex ontstaat in beide gevallen niet spontaan, zowel mannen en vrouwen hebben een (erotische) prikkel nodig om zin in sex te krijgen. Niet elke man is het hetzelfde en niet elke vrouw is hetzelfde. Maak praten over sex geen taboe, want dit is de eerste oplossing wanneer je niet gelijktijdig zin hebt in sex. Als je weet waardoor jouw partner zin krijgt in sex, kun je hier op inspelen wanneer je zelf zin hebt in sex.

 

Hormonen.

Hormonen spelen ook een belangrijke rol in het zin hebben in sex wat er dus ook voor zorgt dat de zin in sex bij mannen en vrouwen niet altijd gelijk loopt.  Bij mannen zorgt het hormoon Testosteron o.a. voor een hoog libido, maar het zorgt er ook voor dat een man zich zelfverzekerder voelt, en een gezonde vorm van competitieve drang heeft, wat natuurlijk de zin in sex alleen maar ten goede komt. De aanmaak van Testosteron vindt plaatst in de testikels en begint vanaf de pubertijd. Het Testosteron gehalte is niet bij iedere man hetzelfde, dit is genetisch bepaald maar ook afhankelijk van je levensstijl.

Ook vrouwen hebben een kleine hoeveelheid Testosteron maar bij hen is het juist het hormoon Oestrogeen wat voor de zin in sex zorgt. Oestrogeen wordt aangemaakt in de eierstokken en begint vanaf de pubertijd.

Vrouwen maken in de eerste 2 weken van de menstruatie cyclus meer Oestrogeen aan dan in de laatste 2 weken van de cyclus. Oestrogeen zorgt er namelijk o.a. voor dat bij vrouwen een eisprong plaats zal vinden, wat natuurlijk zorgt voor een betere vruchtbaarheid en hierdoor ook automatisch voor meer zin in sex (voortplantingsdrang). In de laatste 2 weken van de cyclus neemt de vruchtbaarheid af en hiermee ook het (automatische) verlangen naar sex. Dit wil niet zeggen dat vrouwen in de laatste 2 weken van hun cyclus geen zin hebben in sex, het gevoel komt alleen minder snel automatisch.

 

Een beetje hulp kan geen kwaad!

Zoals gezegd is praten met je partner over sex een eerste gewin. Maar er zijn natuurlijk ook medische redenen waardoor de zin in sex achterwege blijft, meestal heeft dit te maken met de aanmaak van hormonen. Dit kan o.a. te maken hebben met je leeftijd (bijv. menopauze), je leef stijl maar ook met het gebruik van bepaalde medicijnen.

Niks om je voor te schamen, wel iets om niet te negeren als je je seksleven niet wilt laten verslonzen. In het geval van medicijn gebruik is het verstandig eerst een dokter te raadplegen, wie weet is je probleem snel en simpel te verhelpen.

Voor mannen zijn er veel hulpmiddelen op de markt om de zin in sex of de kans op een erectie te vergroten. 

Maar voor vrouwen is hier vreemd genoeg maar weinig (zonder recept) te vinden. Zestra biedt hier echter de oplossing! 

Deze lustopwekkende olie is speciaal ontwikkelt om het opgewonden gevoel bij vrouwen te versterken en de zin in sex te vergroten. Zestra is klinisch getest en bewezen effectief. 70 % van de vrouwen ervaart direct verschil en raad Zestra ook aan, aan andere vrouwen. Het is 100% natuurlijk en voor zover bekend heeft Zestra geen vervelende bijwerkingen. Gebruik Zestra 5 tot 10 minuten voordat je de liefde gaat bedrijven en ervaar een enorm verschil!

 

Medisch Advies.

Zestra is ontwikkelt in samenwerking met een team van professionals waaronder: gynaecologen, verpleegkundige, psychiaters en psychologen, die ieder een professionele kijk op een veel voorkomend probleem leverde. Ieder vanuit hun eigen vakgebied, maar wel allemaal met hetzelfde doel: “De sex drive bij vrouwen verbeteren“.