Veel vrouwen gingen je voor

Suzanne K. uit Laren

“Zestra werkt echt! Ik zou willen dat ik dit jaren geleden al had ontdekt want niet alleen mijn seksleven maar ook mijn relatie is in positieve zijn veranderd”

 

 

Inge B. uit Heemskerk

“ Wat een verschil! Voor een vrouw op leeftijd als ik is het soms lastig om in de stemming te komen, met Zestra is dit probleem verleden tijd.”

 

 

Karin H. uit Roermond

“ Zestra is in één woord: Geweldig. Na 6 jaar getrouwd te zijn was mijn sex drive soms ver te zoeken. We hadden al veel producten getest maar met Zestra maakt echt het verschil, Dankjewel Zestra.”

 

 

Maartje de V. uit Groningen

“Een orgasme had ik wel tijdens het voorspel of tijdens het mastruberen, maar sinds ik Zestra gebruik komen mijn man en ik tegelijkertijd klaar, voor mij een unieke ervaring.”

 

 

Lisette van H. uit Amsterdam

“ Ik was erg sceptisch toen ik een half jaar geleden las over Zestra, maar door de vele enthousiaste reacties uit Amerika besloot ik een toch een test setje te bestellen. Inmiddels ben ik overgestapt op de groot verpakking, en raad ik het iedereen aan!”

 

Jil P. uit Geldermalsen

“ Op de Libelle Zomerweek sprak ik een enthousiaste verkoopster, die Zestra de nieuwe sensatie van Nederland noemde. Ik besloot een test pack te kopen, en eenmaal thuis bleek dit de beste aankoop van de dag! De Zestra Rush waar de verkoopster over sprak is niet in woorden uit te drukken, het heeft mijn seksleven een compleet nieuwe wending gegeven.”

 

 

Manuela D. uit Nuenen

“ Yes het werkt. Ik dacht als Bobbi Eden het verkoopt op haar website dan moet het haast wel werken, als er iemand verstand heeft van sex is zei het wel. Ik begon met een test setje omdat ik nog een beetje twijfelde maar inmiddels ben ik al aan mijn 2de fles bezig, ik wil niet meer zonder.”